Rødby Svømmeklub

Lidt regler

ORDEN:

HUSK - hold orden i omklædningsrummene.

Glemte sager lægges frem hver gang klubben har åben.

VASKE SIG:

Vi har desværre oplevet, at svømmehallen har været nødt til at holde lukket, fordi vandkvaliteten var forringet på grund af utilstrækkelig hygiejne hos de badende.

Så HUSK - både børn og voksne skal afvaskes med sæbe, inden man går i vandet. Husk også håret, idet støv, snavs, gele, voks og lignende skal vaskes ud. Husk også make-up skal tages af. Hår der kan sættes i elastik skal sættes op. Efter afvaskning er det en god ide, at tørre sig og tage det tørre, rene badetøj på, så fryser man nemlig ikke, hvis man skal vente lidt i hallen inden man kommer i vandet. Lad håndklæderne blive i omklædningsrummene, så de ikke bliver glemt.

Vi henstiller til, at børnene ikke går i bad for tidligt, og at de ikke står for længe under bruserne og fryser inden de kommer i vandet.

Vi anbefaler at pigerne svømmer i badedragt, bikini er til stranden.

Det anbefales at bruge svømmebriller! For alle, både voksne og børn. Erfaringen er, at det bliver lettere at koncentrere sig om indlæringen, i stedet for at bruge al energien på, at være generet af at få vand i øjnene hele tiden.

Korrekt indstilling af svømmebrillen:

1)Fyld håndvasken med vand. 2) Tag svømmebrillen på. 3) Prøv om der kommer vand ind i brillerne. 4) Hvis ikke – perfekt indstillet. 5) Hvis der kommer vand ind, skal de strammes i siderne og over næsen indtil der ikke kommer vand ind.